Belastingaangifte en -advies: IFS Fiscaal

Het hoofddoel van jouw onderneming is (meestal) het maken van winst. De belastingen zijn daarbij vaak de grootste kostenpost. Het is daarom belangrijk om de belastingkosten te drukken. Maar hoe doe je dat als je de weg niet weet? Contact opnemen met IFS Fiscaal is dan een verstandige zet, want wij nemen je bij de hand en helpen jou om in het doolhof van fiscale wetten, regels en jurisprudentie het juiste pad te bewandelen.

Waarmee kunnen wij je helpen?

IFS Fiscaal helpt graag bij de verzorging van de aangiften Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Loonheffingen, Overdrachtsbelasting, Schenkingsbelasting en alle andere belastingsoorten. Ook begeleiden en adviseren wij jou en jouw bedrijf telkens weer; of er nu sprake is van voor- of tegenspoed, IFS Fiscaal staat voor je klaar.

Advies bij alle vragen omtrent ondernemen

Talloze vragen kunnen door je hoofd gaan. Voor welke rechtsvorm moet ik kiezen als ik een bedrijf start en hoe wordt de onderneming in een volgende groeifase juridisch gestructureerd? Wordt een fiscale eenheid gevormd en wat dan te doen met het bedrijfspand binnen de groep? Neem je een auto van de zaak of houd je de auto privé? Hoe te sparen voor de oude dag en hoe te handelen bij overlijden als de erfbelasting zijn intrede doet? Zo kunnen zich talloze vraagstukken voordoen op fiscaal gebied, waarbij er met adequaat handelen en creativiteit vaak interessante voordelen kunnen worden behaald.