Boekhouder Almere

Jij onderneemt, wij zorgen voor jouw financiën

De boekhouding in Almere laat je regelen door IFS! Hoewel wij geregistreerd staan als boekhoudkantoor in Almere, zien wij onszelf als veel meer dan dat. IFS Finance gaat namelijk verder dan de reguliere boekhouder. Wij zijn de boekhouder in Almere die staat voor een volledige service.

Wij voeren voor diverse klanten uitvoerende boekhoudwerkzaamheden uit, maar veel vaker worden wij gevraagd om een stapje extra te zetten en zorg te dragen voor de volledige financiële boekhouding. Wij controleren de cijfers, maar zorgen er ook voor dat ze sluitend zijn. En aangezien cijfers zonder conclusie nietszeggend zijn, analyseren we ze graag grondig en dragen we rendementsverbeteringen aan. Je kunt IFS Finance dan ook zien als een boekhouder 2.0.

Wij nemen jouw financiële werkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt focussen op hetgeen je graag doet: ondernemen!

Doe jij wat je écht leuk vindt?

Speel je nog steeds voor eigen boekhouder in Almere? Wij kunnen ervoor zorgen dat je dit absoluut los wilt laten. Het is namelijk al een hele onderneming op zich om alle boekhouding in Almere zelf bij te houden wanneer je een goed draaiend bedrijf runt. Dag in dag uit, komen er nieuwe uitdagingen op je pad en hier wil je wellicht onderscheid in maken.

Als ondernemer komen er veel verschillende werkzaamheden op je af. En net als met alles in het leven vind je het één leuker om te doen dan het ander. Neem bijvoorbeeld de financiën. De meeste ondernemers duiken nu eenmaal niet graag in de cijfers. IFS wel. Wij vinden cijfers wél leuk. Vanuit ons kantoor in Almere helpen wij jou graag met de boekhouding, zowel uitvoerend als adviserend, zodat jij meer tijd hebt voor de dingen die je wél leuk vindt!

Klik op de button als jij meer tijd wilt voor het daadwerkelijke ondernemen en je financiële taken wilt overdragen aan IFS’ professionele “boekhouders nieuwe stijl”.

Ja, ik wil weer ondernemen!

Je boekhouding uitbesteden: IFS Finance geeft jou tijd om te ondernemen

Ondanks dat ons boekhoudkantoor in Almere gevestigd is, helpen wij dagelijks ondernemers door heel Nederland. IFS is de boekhouder in Almere die zich breder opstelt dan men denkt.

Via handige online dashboards verzorgen wij jouw volledige administratie: we versturen en betalen je facturen, maar voeren ook controle uit op de cijfers. We stellen het jaarverslag op en zorgen voor een sluitende begroting. En omdat we graag dat stapje extra zetten, trekken we conclusies uit de cijfers. Dit levert jou een concreet advies op waar je écht wat mee kunt. Dat is wat we als boekhoudkantoor in Almere verzorgen in al zijn volledigheid. Zijn er andere zaken waar je tegenaan loopt als bedrijf? Wij draaien onze handen nergens voor om. IFS is als een rechterhand: wij zorgen voor jouw financiën, zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op je core business!

De boekhouders 2.0 van IFS Finance zorgen voor:

 • Het opzetten, voeren, controleren en sluitend maken van jouw administratie
 • De periodieke belastingaangiftes
 • Het opstellen van jaarverslagen en winst- en verliesrekeningen
 • Het boeken en betalen van facturen
 • Het beheren van debiteuren en crediteuren
 • Het geven van advies ter verbetering van het rendement van je onderneming

Een onderneming starten en een goede boekhouder in Almere vinden?

Heb je grote plannen en wil je een onderneming starten? Heb je al nagedacht over je boekhouding in Almere? Wij doen dit graag voor je. We bieden het volledige pakket aan om jou te ontzien van ingewikkelde administratieve taken! Hierdoor loop je niet meer hoog in het papierwerk en kun je jouw start-up echt tot een succes maken! Hoe doe je dat? Door de concentratie 100% te richten op jou, je bedrijf en het laten groeien van je startup zet je de eerste stap naar succesvol zijn en blijven!

Administratie

De boekhouding in Almere van je bedrijf kan wel eens te veel worden. IFS begrijpt dit. Het voeren van een administratie is tijdrovend. Door deze werkzaamheden aan ons uit te besteden, ben je verzekerd van een up-to-date administratie én houd je meer tijd over om te ondernemen!

Jaarverslagen

Door het hele jaar te zorgen voor een sluitende administratie, is de jaarrekening nooit een verrassing. Wij houden je altijd op de hoogte van de huidige financiële situatie.

Debiteuren- en crediteurenbeheer

Inzicht in openstaande facturen van zowel debiteuren als crediteuren, is een belangrijk onderdeel van de boekhouding. IFS zorgt voor een snelle en accurate afhandeling van openstaande bedragen.

Belastingaangifte

Ook belastingaangiftes nemen we op ons boekhoudkantoor in Almere graag van je over. Als ondernemer ontkom je er niet aan: belastingaangiftes. Of het nu gaat om een aangifte per maand, kwartaal of jaar, de boekhouders van IFS Finance nemen al het periodieke werk uit handen.

Facturen

Als ondernemer heb je of neem je vaak niet de tijd om facturen tijdig te versturen. IFS zorgt voor een accurate verzending en betaalt inkomende facturen binnen de gestelde betaalperiode.

Belastingadvies

Omdat onze boekhouders het hele jaar door jouw financiële situatie monitoren, kunnen wij je tijdig adviseren én helpen om deze te verbeteren door middel van concrete doelstellingen.

Wat maakt ons boekhoudkantoor in Almere bijzonder?

 • Alle boekhoudkundige diensten onder één dak in Almere
 • Professionele boekhouders met passie voor cijfers en resultaat
 • Gevraagd én ongevraagd advies ter verbetering van jouw boekhouding
 • Wij helpen je met het uitvoeren van de adviezen en behalen van gestelde doelen
 • Automatisering van administratieve processen zorgt voor tijdswinst

Onze boekhouders werken vanuit Almere voor ondernemingen door het hele land. Met onze unieke aanpak zorgen we voor een sluitende boekhouding en geven we gevraagd én ongevraagd advies ter verbetering van jouw financiële situatie. Wil jij meer tijd overhouden voor ondernemen? Besteed dan jouw boekhouding uit aan IFS Finance en geniet weer van het ondernemerschap!

Ben je op zoek naar een betrouwbaar boekhoudkantoor in Almere? Bel IFS!

Heb je behoefte aan een overname van jouw boekhouding in Almere? En ben je er klaar voor om je helemaal op het ondernemen te richten? Dan zijn wij er voor jou! Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. Je bereikt ons gemakkelijk op 036 – 76 70 100 of stuur een mail naar info@ifsfinance.nl. Wij wachten als enthousiaste boekhouder in Almere met plezier je reactie af!

Ja, ik wil weer ondernemen!

Waar vind je ons boekhoudkantoor?

Administratiekantoor IFS Finance
Transistorstraat 31
1322 CK Almere

info@ifsfinance.nl
036 767 0100