Boekhouder Almere

Jij onderneemt, wij zorgen voor jouw financiën

Hoewel wij geregistreerd staan als boekhoudkantoor in Almere, zien wij onszelf als veel meer dan dat. IFS Finance gaat namelijk verder dan de reguliere boekhouder. Wij voeren voor diverse klanten uitvoerende boekhoudwerkzaamheden uit, maar veel vaker worden wij gevraagd om een stapje extra te zetten en zorg te dragen voor de volledige financiële boekhouding. Wij controleren de cijfers, maar zorgen er ook voor dat ze sluitend zijn. En aangezien cijfers zonder conclusie nietszeggend zijn, analyseren we ze graag grondig en dragen we rendementsverbeteringen aan. Je kunt IFS Finance dan ook zien als een boekhouder 2.0.

Wij nemen jouw financiële werkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt focussen op hetgeen je graag doet: ondernemen!

Doe jij wat je écht leuk vindt?

Als ondernemer komen er veel verschillende werkzaamheden op je af. En net als met alles in het leven vind je het één leuker om te doen dan het ander. Neem bijvoorbeeld de financiën. De meeste ondernemers duiken nu eenmaal niet graag in de cijfers. IFS wel. Wij vinden cijfers wél leuk. Vanuit ons kantoor in Almere helpen wij jou graag met de boekhouding, zowel uitvoerend als adviserend, zodat jij meer tijd hebt voor de dingen die je wél leuk vindt!

Klik op de button als jij meer tijd wilt voor het daadwerkelijke ondernemen en je financiële taken wilt overdragen aan IFS’ professionele “boekhouders nieuwe stijl”.

Ja, ik wil weer ondernemen!

Je boekhouding uitbesteden: IFS Finance geeft jou tijd om te ondernemen

Ondanks dat ons kantoor in Almere gevestigd is, helpen wij dagelijks ondernemers door heel Nederland. Via handige online dashboards verzorgen wij jouw volledige administratie: we versturen en betalen je facturen, maar voeren ook controle uit op de cijfers. We stellen het jaarverslag op en zorgen voor een sluitende begroting. En omdat we graag dat stapje extra zetten, trekken we conclusies uit de cijfers. Dit levert jou een concreet advies op waar je écht wat mee kunt. IFS is als een rechterhand: wij zorgen voor jouw financiën, zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op je core business!

De boekhouders 2.0 van IFS Finance zorgen voor:

 • Het opzetten, voeren, controleren en sluitend maken van jouw administratie
 • De periodieke belastingaangiftes
 • Het opstellen van jaarverslagen en winst- en verliesrekeningen
 • Het boeken en betalen van facturen
 • Het beheren van debiteuren en crediteuren
 • Het geven van advies ter verbetering van het rendement van je onderneming

Administratie

Het voeren van een administratie is tijdrovend. Door deze werkzaamheden aan ons uit te besteden, ben je verzekerd van een up-to-date administratie én houd je meer tijd over om te ondernemen!

Jaarverslagen

Door het hele jaar te zorgen voor een sluitende administratie, is de jaarrekening nooit een verrassing. Wij houden je altijd op de hoogte van de huidige financiële situatie.

Debiteuren- en crediteurenbeheer

Inzicht in openstaande facturen van zowel debiteuren als crediteuren, is een belangrijk onderdeel van de boekhouding. IFS zorgt voor een snelle en accurate afhandeling van openstaande bedragen.

Belastingaangifte

Als ondernemer ontkom je er niet aan: het doen van belastingaangiftes. Of het nu gaat om een aangifte per maand, kwartaal of jaar, de boekhouders van IFS Finance nemen al het periodieke werk uit handen.

Facturen

Als ondernemer heb je of neem je vaak niet de tijd om facturen tijdig te versturen. IFS zorgt voor een accurate verzending en betaalt inkomende facturen binnen de gestelde betaalperiode.

Belastingadvies

Omdat onze boekhouders het hele jaar door jouw financiële situatie monitoren, kunnen wij je tijdig adviseren én helpen om deze te verbeteren door middel van concrete doelstellingen.

Wat maakt ons boekhoudkantoor in Almere bijzonder?

 • Alle boekhoudkundige diensten onder één dak in Almere
 • Professionele boekhouders met passie voor cijfers en resultaat
 • Gevraagd én ongevraagd advies ter verbetering van jouw boekhouding
 • Wij helpen je met het uitvoeren van de adviezen en behalen van gestelde doelen
 • Automatisering van administratieve processen zorgt voor tijdswinst

Onze boekhouders werken vanuit Almere voor ondernemingen door het hele land. Met onze unieke aanpak zorgen we voor een sluitende boekhouding en geven we gevraagd én ongevraagd advies ter verbetering van jouw financiële situatie. Wil jij meer tijd overhouden voor ondernemen? Besteed dan jouw boekhouding uit aan IFS Finance en geniet weer van het ondernemerschap!

Ja, ik wil weer ondernemen!

Waar vind je ons boekhoudkantoor?

Administratiekantoor IFS Finance
Transistorstraat 31
1322 CK Almere

info@ifsfinance.nl
036 767 0100