Jeffry Proost

Jeffry Proost, passie voor recruitment, empatische sollicitatiecoach en gedreven ondernemer!

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/jeffry-proost-3309545/

Passie voor recruitment!

Vanaf 2000 tot de dag van vandaag bedreven in de arbeidsbemiddeling. Detachering, werving en selectie, het bemiddelen van ZZP’ers, bureau recruitment, corporate recruitment, talent acquisition, sourcing en recruitment business partner.

Een drijfveer om diep te gaan voor een kandidaat is dat ik me bedenk dat een kandidaat altijd een individu, een stel, een gezin representeert of mensen zijn die door mijn bemiddeling verder kunnen bouwen aan hun toekomst. Die gedachte geeft me ontzettend veel energie. De drijfveer om diep te gaan voor een opdrachtgever of werkgever is dat je er een knelpunt binnen de organisatie mee kunt oplossen en daarmee de druk kan wegnemen bij de manager en de afdeling.

Empatische Sollicitatiecoach

Sinds 2000 tot heden in de arbeidsbemiddeling enkele duizenden sollicitatiegesprekken gevoerd, voorbereid, en als intermediair collega’s en kandidaten geholpen bij de gespreksvoorbereiding en vele gesprekken ook bijgezeten. Al deze gesprekservaring en kennis over communicatie en psychologie breng ik samen en bied ik aan om in te zetten voor sollicitanten. Met een maatwerk programma en persoonlijke begeleiding help ik de spanning te verminderen en het gesprek beter te laten verlopen.

En wie is de mens achter de recruiter en ondernemer?

Geboren in Heteren, Indonesische moeder en Nederlandse vader, opgegroeid in de Zaanstreek, een paar jaar feestelijk gewoond in Amsterdam en sinds 1999 met veel plezier wonend in het pittoreske en o zo gezellige Muiden!

Competitief ingesteld en sportliefhebber en actief met tennis, skaten, schaatsen, zwemmen en snowboarden (door het hele jaar heen ;-)). Ik ben een grote fan van de formule 1 én de grootste fan van Corsica niet te vergeten!