Jermain Karsters

Mijn naam is Jermain Karsters, ik ben begin 2021 als financial controller in dienst gekomen bij IFS Finance. Ik heb onder andere de opleiding HBO accountancy gevolgd en ben sinds 2005 werkzaam in de financiële dienstverlening. Voordat ik bij IFS in dienst kwam verhuurde ik mij als assistent accountant aan accountantskantoren, op het moment dat daar piekbezettingen nodig waren.

Wat leuk is aan het werken bij IFS, is het feit dat ik hier meer zelfstandig alle werkzaamheden rond het opstellen van jaarrekeningen doe, en daarin ook de steeds wijzigende wet- en regelgeving goed kan toepassen. Ik vind het leuk om me daar in te verdiepen, en houd ervan om het nieuws te volgen en er veel over te lezen. In de toekomst wil ik bij IFS ook actief worden in de acquisitie van nieuwe klanten. En ook het geheel zelfstandig voeren van jaarrekeninggesprekken met grotere klanten zie ik als een uitdaging voor mezelf.

Naast mijn werk bij IFS Finance heb ik nog een “uit de hand gelopen hobby”. Ik ben nog steeds parttime zelfstandig ondernemer, ik help zorginstellingen met de invoering van kwaliteitssystemen in de zorg. Zo blijf ik toch nog actief als zelfstandig ondernemer, waardoor ik de taal van onze ondernemende klanten ook goed blijf spreken en begrijpen.