Piet Nierop

Ooit ben ik begonnen als meubelmaker in het bedrijf van mijn vader. Een mooi vak wat ik een tijd met veel plezier heb uitgeoefend. Tot het moment dat ik de computer ontdekte en dan vooral de financiële toepassingen. Excel werd mijn passie en na mijn avondstudie HBO bedrijfsadministratie ben ik aan de slag gegaan als financial controller bij een klein software bedrijf. Ik heb ruim 25 jaar ervaring opgedaan in de software en IT branche en ben uiteindelijk doorgegroeid tot Finance Director van een internationaal software bedrijf.

Ik kwam in contact met IFS via mijn zus die hier al heel lang met veel plezier werkt. Het leek mij een leuke volgende stap om ook eens aan de andere kant van de tafel te zitten bij een accountantscontrole en jaarrekening bespreking.

Vanuit mijn achtergrond breng ik veel kennis mee van Business Control, IT, Reporting en Business Intelligence. Ook advisering met betrekking tot zaken zoals juridische overeenkomsten, fiscale zaken, multi company structuren, acquisities en het opstellen van complexe geconsolideerde jaarrekeningen liggen binnen mijn vakgebied.