Salaris en personeel

Kan je als bedrijfseigenaar wel wat hulp gebruiken bij de loonadministratie? Wij zijn een bedrijf dat zich niet alleen richt op de salarisadministratie als kerntaak, maar zich inzet voor allerlei andere belangrijke administratieve werkzaamheden. IFS zorgt niet alleen voor de verwerking van de maandelijkse lonen, maar kan je ook adviseren met overige toch wel heel belangrijke HR zaken. Onderwerpen waar je als ondernemer misschien helemaal niet mee bezig bent of wilt zijn. Een HR-medewerker aannemen is voor veel bedrijven helemaal niet aan de orde: daar is vaak een groter volume aan medewerkers voor nodig. Dit zijn zaken waar je als ondernemer goed over na moet denken, hoe ga ik mijn salarisadministratie uitbesteden en aan wie? Gelukkig kan je deze kennis bij IFS inhuren.

Denk aan zaken als: Is mijn arbeidsovereenkomst nog wel up-to-date en conform fiscale regelgeving? Of misschien zelfs: ik ga mijn eerste medewerker aannemen, kunnen jullie mij helpen met een passende arbeidsovereenkomst? Bij een correcte arbeidsovereenkomst hoort ook het salaris van de nieuwe werknemer, daarom zorgen wij voor een gedetailleerde, conform regelgeving geordende salarisadministratie!

Een personeelshandboek maken

De loonadministratie uitbesteden aan IFS is een goed idee, wij regelen namelijk ook direct andere belangrijke aspecten, zoals een personeelshandboek. Een personeelshandboek is een mooie manier om alle arbeidsvoorwaarden en overige bedrijfsreglementen in samen te vatten, maar hoe kom ik aan een handboek wat op mijn ‘bedrijfs”hemd is geschreven? Wat moet ik doen als een werknemer ziek wordt en Wet Poortwachter om de hoek komt kijken? Je wilt immers loonsancties van het UWV voorkomen. Dan is het wel belangrijk dat er iemand is die op het juiste moment de juiste zaken regelt met of over de medewerker.

Ik wil een medewerker ontslaan, mag dat? En hoe doe ik dat zo netjes mogelijk? En wat als ik wil reorganiseren, of als er afspraken (rulings) met de fiscus gemaakt moeten worden?

Kortom, alleen maandelijks de salarissen verwerken daar blijft het wat ons betreft niet bij.

De voordelen van salarisadministratie uitbesteden

Bij IFS draait het om het volledige plaatje, waar de salarisadministratie, overige financiële zaken, punctualiteit en communicatie allemaal onderdeel van zijn. Wij staan voor een eenduidige communicatie naar onze klant en de samenwerking toe. Afspraken niet na komen, daar zal je als ondernemer bij ons geen last van hebben. Je kan de loonadministratie uitbesteden aan IFS zonder dat je te veel moet nadenken over onderlinge contracten. Wij willen er immers voor zorgen dat je je volledig kunt storten op het ondernemen zonder dat salarissen, personeel of financiën alsmaar door je hoofd spoken.

Waar IFS zich in onderscheidt:

  • Onze positieve mentaliteit
  • Problemen omzetten in oplossingen dankzij onze frisse, digitale werkwijze
  • Wij pakken grote projecten aan, betekenend: alles-in-één service
  • We zorgen dat je volledig ontlast wordt van alle financiële zaken waaronder de tijdrovende salarisadministratie
  • Onze ruime kennis van wet- en regelgeving
  • Heb je ons nodig? Communicatie is altijd nabij: we zijn erg goed bereikbaar!

Waarom loonadministratie uitbesteden goed is voor je onderneming

Ben jij ook een ondernemer die zich graag volledig stort op zijn creatieve ondernemerschap? Het bedrijf tot in detail de juiste koers op wil laten varen en écht beschikbaar wil zijn voor je personeel? IFS begrijpt dat. Wij vertellen jou niet hoe het je ondernemerschap bij de horens moet vatten. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij jouw ondernemerschap volledig kunt doen zoals jij dit wenst. Zonder dat hier te veel naar financiële aspecten gekeken moet worden, want dit doen wij voor je.

Tijd is geld en daarmee wijzen we ook naar de salarisverwerking. Hier gaat veel tijd in zitten en als ondernemer besteed je die maar al te graag aan andere zaken. Het grote voordeel van salarisadministratie uitbesteden aan IFS is dat je zelf per jaar nog slechts een aantal uur hoef te besteden aan loonlijsten. Dit zorgt ervoor dat je als ondernemer letterlijk kiest voor de groei van je onderneming, je richt je puur op de kernactiviteiten en houdt veel meer tijd over om te besteden aan je personeel!

Professionaliteit en ervaring op één!

Bij IFS laat je de salarisadministratie over aan een team van professionals met een flinke dosis ervaring. Al onze medewerkers zijn financiële toppers en zij weten hoe ze cijfermatig hun doelen moeten bereiken. Geen vraag is te gek voor ons en we gaan grote projecten dan ook zeker niet uit de weg! Wil je tussendoor toch even sparren over bepaalde onderwerpen of heb je opmerkingen over onze werkzaamheden? Geen probleem, wij zijn er voor jou en je onderneming.

Laat je salarisadministratie uitbesteden aan IFS, neem nu contact op!

Voor een snelle, correcte en professionele afhandeling van alle financiële zaken waaronder de salarisadministratie neem je contact op met IFS. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 036 – 76 70 100 of je kan eenvoudig een mail sturen naar info@ifsfinance.nl.