Belasting­­aangifte en -advies

Wij maken het makkelijker

Dit doen we bij IFS Finance

  • Advies over de rechtsvorm van jouw onderneming
  • Aangiften inkomstenbelasting (voor onze zakelijke klanten), vennootschapsbelasting, loonheffingen, overdrachtsbelasting, schenkingsbelasting
  • Opzetten van fiscale structuren
  • Fiscale optimalisaties, denk aan eigen salaris, auto van de zaak
  • Bijhouden en actief toepassen van wet- en regelgeving
  • Advies over sparen voor de oude dag

Nooit meer bang voor de blauwe envelop

Jouw controller, jouw boekhouder, jouw belastingadviseur

Het is altijd weer spannend als de blauwe envelop op de mat valt. Heb je alles goed ingevuld met betrekking tot de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting van jouw bedrijf?

Of je nu net start met je onderneming of al een tijd bezig bent, laat ons je belastingaangifte doen en voorkom verrassingen. Wij kennen de recente fiscale wetten, regels en jurisprudentie en houden jouw belastingkosten zo laag mogelijk.

“Ik betaal mijn boekhouder om zo weinig mogelijk belasting te betalen"

Wij doen jouw belastingaangifte beter

Belastingadvies in Almere

IFS Finance adviseert al jaren ondernemers in Almere en omstreken over hun belastingaangifte. Wij zijn op de hoogte van alle ins & outs en weten precies hoe jij de aanslagen laag houdt.

Heb jij bijvoorbeeld helder voor ogen welke rechtsvorm het beste is voor je onderneming? Weet jij of een auto van de zaak uit kan en of het nog de moeite waard is om pensioen op te bouwen? Onze belastingadviseurs helpen je met het maken van de juiste keuzes.

Gerelateerde diensten

Bij IFS Finance kan je terecht voor al jouw administratieve uitdagingen.

Bedrijfs­administratie

Laten we eerlijk zijn, de administratie is niet echt het leukste onderdeel van ondernemer zijn. Geen nood, onze boekhouders zien het wel als een uitdaging om te zorgen dat jouw administratie tot achter de komma klopt.

Jaarrekeningen

Bij IFS zeggen we: “de weg naar de jaarrekening is nog belangrijker dan de jaarrekening zelf”. Het hele jaar werken we naar het einde van het boekjaar toe zodat de jaarrekening een logisch gevolg is van de gevoerde administratie.

it's us
gaaf ventures logo
milieu centraal logo
Harriman Steel logo
Dr. Hauscka
vbne
Tadaah

Neem vrijblijvend contact op

Bij IFS Finance heb je altijd een vaste contactpersoon. Hij of zij kent je onderneming en de branche waarin je actief bent. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bellen je snel voor:

  • Korte kennismaking
  • Antwoord op jouw vragen
  • Tariefsindicatie
  • Vervolgafspraak