Jaarrekening uitbesteden

Vind je de jaarrekening opstellen maar een lastig karwei? Zou jij daarom graag de jaarrekening uitbesteden aan een professional? Dan is IFS er voor jou. De jaarrekening is het formele sluitstuk van een boekjaar. Voor het opstellen van een jaarrekening gelden dan ook strenge richtlijnen en wettelijke vereisten. Klinkt saai, maar het is van groot belang om een boekjaar goed af te ronden. Wij kunnen jouw jaarrekening samenstellen en deze vervolgens gezamenlijk bespreken om het jaar nog eens goed door te kauwen.

Een jaarrekening maken kan een hoop tijd kosten als je dit niet laat doen door een expert. En dat terwijl het juist handig is om je tijd anders te besteden. Namelijk voor het ondernemerschap! Daarom zijn wij er om deze kwestie uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat je jaarrekening volledig juist wordt opgesteld.

Naast de formele afronding en het kunnen verlenen van decharge, bespreken we ook waar de verbeterpunten liggen en hoe deze uitgevoerd kunnen worden. Zo wordt de jaarrekening een stuk interessanter. Deze aanpak maakt dat we van veel klanten horen dat het bespreken van de jaarrekening een waardevol gesprek is met waarde voor de toekomst. Heb je twijfels over de jaarrekening uitbesteden? Neem dan contact op met IFS! We lichten graag alle mogelijkheden toe!

De jaarrekening uitbesteden en tegelijk geld besparen? Het kan!

De jaarrekening opstellen is niet alleen een hele klus, maar kost ook enorm veel tijd. Daarnaast, ongemerkt; ook geld. Er moet personeel voor aanwezig zijn om de jaarrekening te maken en vervolgens in zijn geheel te controleren. Personeel heeft vaak belangrijk werk te doen en extra tijd vrijmaken voor een jaarrekening is soms bijna niet mogelijk! Laat staan als je zelfstandig ondernemer bent en weinig of geen personeel hebt, want dan moet je alles zelf uitvoeren. Tijd is geld en daar dien je zeker rekening mee te houden als ondernemer.

Onvoorziene uitgaven aan personeel en extra werkzaamheden kan winst verminderend werken. Dit kan je heel makkelijk bij de horens vatten! IFS Finance kan jouw bedrijf helpen om weer grotendeels aan het ondernemen te gaan zonder dat de jaarrekening hieronder komt te lijden. Daarnaast houd je de financiële status van het bedrijf ook op pijl. Wij nemen de taak van jaarrekening opstellen volledig over!

Geen verrassingen in de jaarrekening

Bij IFS is het motto: “de weg naar de jaarrekening is nog belangrijker dan de jaarrekening zelf”. Zo zal IFS al tijdens het boekjaar samen met jou de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten, zodat de jaarrekening een logisch resultaat is van de gevoerde administratie en geen verrassingen biedt. Het is namelijk belangrijk dat alle aspecten stap voor stap behandeld worden en dat er puntsgewijs gekeken wordt naar alle onderwerpen. Een jaarrekening is een belangrijk onderdeel van je administratie en dient zich ieder jaar opnieuw aan. Wij kunnen ervoor zorgen dat de jaarrekening uitbesteden je volledig ten goede komt bij IFS Finance. Op ons kan je altijd rekenen!

  • Indien we alleen de jaarrekening opstellen: we werpen een kritische blik op jouw cijfers en leggen indien nodig de vinger op de zere plek;
  • Geven (ongevraagd) dan ook gedegen advies voor verbetering;
  • Efficiënt: gedegen voorbereiding en dossiervorming voor het verkrijgen van een accountantsverklaring;
  • Als IFS jouw administratie doet, dan is de jaarrekening geen verrassing meer.

Onze werkzaamheden

Samengevat verzorgt IFS Finance de volgende werkzaamheden:

  • Het samenstellen van de jaarrekening;
  • De bespreking van de jaarrekening;
  • Verbeterpunten;
  • Het opstellen van het publicatieverslag ten behoeve van de Kamer van Koophandel;
  • De Aandeelhoudersvergadering;

Nauwkeurige behandeling van de jaarrekening

Nu we alle werkzaamheden hebben genoemd die komen kijken bij een jaarrekening maken, is er nog een belangrijke toevoeging die we willen benoemen. Namelijk; nauwkeurigheid. Naast al het werk dat een jaarrekening kost, dient het ook uiterst nauwkeurig te gebeuren. Het is een essentieel financieel stuk waar een strenge regelgeving voor geldt en hier dragen wij graag ons steentje aan bij!

Laat ons jouw jaarrekening opstellen! Neem nu contact op met onze specialisten

Wil je je weer volledig richten op het ondernemerschap en de jaarrekening maken overlaten aan experts? Dan ben je bij IFS Finance aan het goede adres! Wij zullen de gehele verzorging van de jaarrekening op ons nemen. Neem voor meer informatie contact op met ons team! We zijn te bereiken op 036 – 76 70 100 of stuur een mail naar info@ifsfinance.nl.