Administratie uitbesteden

De financiële administratie uitbesteden aan een professinal? We zeggen het gewoon maar zoals het is: heel veel ondernemers vinden ‘de administratie doen’ niet echt het leukste onderdeel van het ondernemen… Logisch. Het is meestal geen primair proces, maar kost wel veel tijd. Steeds méér tijd.

Is dit herkenbaar? Dan kan het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de administratie wel eens de juiste keuze zijn. Wij zien waar deze behoeftes liggen en daarom staan wij klaar voor bedrijven, groot en klein, die hun administratie willen uitbesteden. Dit kan wekelijks of maandelijks en dit bepaal je aan de hand van jouw administratieve behoefte! Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden om de administratie up-to-date te houden. Ben je eigenaar van een groot of juist een klein bedrijf? Ben je ZZP’er of eigenaar van een MKB? Wij zijn er voor je. De financiële administratie uitbesteden aan ons is een goed idee als je meer tijd over wilt houden voor het ondernemerschap!

Klantvriendelijk en efficiënt

Wij voeren administratieve werkzaamheden uit voor een groot aantal klanten. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van gedigitaliseerde processen, vrij vertaald onze IFS Finance Factory. Handig, maar waar het volgens ons echt om draait is wat wij veel van onze klanten te horen krijgen:

  • “Het zijn leuke mensen”
  • “Altijd prettig contact”
  • “IFS regelt ook veel diensten om de administratie heen (zoals belastingen, salaris en personeel, bezetting, automatisering)”
  • “Veel expertise in huis, ik kan er van alles vinden wat nuttig is voor mijn onderneming”

Waarom vinden wij deze feedback zo belangrijk? Simpel. Het minste wat wij kunnen doen, is om de administratie goed en efficiënt uit te voeren en het contact daarover zo prettig mogelijk te houden. Voor en samen met onze klanten. Wij zien de uitdaging in het goed uitvoeren van de financiële administratie en nemen het dan ook graag over van onze klanten.

En omdat we het toch niet kunnen laten, een overzicht:

  • Wegwerken van achterstanden in de boekhouding;
  • Invoeren van de dagelijkse kas-, bank-, giro-, inkoop- en verkoopmutaties;
  • Voeren van de loonadministratie of controle op de door jouzelf verzorgde loonadministratie;
  • Controleren van de gevoerde administratie;
  • Debiteurenbeheer, het herinnerings- en aanmaningproces;
  • Crediteurenbeheer, inclusief het opstellen van betalingsoverzichten.

Voordelen van de administratie uitbesteden

Laten wij nu net het aangewezen bedrijf zijn om alle voordelen van financiële administratie aan te tonen. Als ondernemer zijnde ben je al druk genoeg met de dagelijkse bedrijfsvoering en het bijhouden van klanten, de telefoon, baliewerk en andere zaken. Wij weten niet hoeveel taken er per dag liggen, maar wij weten wel hoe zwaar het kan zijn als de administratie ’s avonds laat nog gedaan moet worden na een hele drukke dag. Dit kan IFS Finance volledig overnemen! Hoe fijn is dat? Want zeg nou zelf, die kostbare tijd steek je liever in andere zaken, toch? Al die gure Excel-bestanden zijn niet de moeite waard. Wij hebben de expertise en de kennis om voor elke branche of sector de financiële administratie over te nemen. Zo ben jij verlost van al je administratiestress.

Maar financiële administratie uitbesteden kost geld?

Natuurlijk is het uitbesteden van de financiële adminsitratie een investering in de onderneming, maar juist hierdoor kan jij je verder ontplooien en kansen benutten waar hiervoor geen tijd voor was. De administratie wordt overgedragen aan een bevlogen, specialistisch bedrijf waar je te allen tijde van op aan kunt! Wij kennen de wettelijke eisen waar de bedrijfsadministratie aan moet voldoen en hebben grip op de bijbehorende regelgeving. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat al het papierwerk op de juiste manier wordt behandeld en er geen onregelmatigheden zullen optreden in de administratie. Uitbesteding aan ons zal het bedrijf zeker ten goede komen!

Groeien dankzij financiële administratie uitbesteden

De financiële administratie overdragen aan ons heeft meerdere voordelen, maar de belangrijkste is toch echt het laten groeien van jouw bedrijf. Zodra de administratie geen prioriteit meer is van jou en je collega’s, kan je je volledig richten op de ontwikkeling van het bedrijf. Zo kan er specifiek gekeken worden naar welke kansen er nog liggen, hoe je deze kunt benutten en zal je merken dat je hierdoor veel meer tijd voor over houdt. Dit is wel zo belangrijk als je wilt blijven groeien! De administratie uitbesteden aan IFS Finance is de key to succes.

Verder ontwikkelen dankzij administratie uitbesteden? Neem contact op!

Wil je jouw bedrijf laten groeien door het uitbesteden van administratie? Wij zijn de aangewezen persoon om je te verlossen van veel extra werk. Neem voor een afspraak contact met ons op! We zijn te bereiken op 036 – 76 70 100 en per mail info@ifsfinance.nl.