Resultaten uit het verleden bieden de mogelijkheid om het in de toekomst beter te doen. Pak die mogelijkheid aan.

Administratie in control: IFS Finance Almere

Jouw controller, jouw boekhouder, jouw belastingadviseur

IFS Finance is een administratiekantoor uit Almere met een geheel eigen visie op de accountancy-wereld. IFS maakt de cijfers van jouw onderneming inzichtelijk. IFS verbindt conclusies aan jouw cijfers, stelt concrete doelen op én helpt jou om die ook daadwerkelijk te bereiken. Samen ondernemen.

Wij willen laagdrempelig en toegankelijk zijn voor onze klanten. Wij zijn betrokken, reageren snel en geven jou eerlijke antwoorden. Zonder wollige taal. Dat is IFS Finance.

We vinden het belangrijk dat jij je kunt richten op je core business: ondernemen. We zorgen voor jouw administratie, maken financiële rapportages, doen aangifte, stellen jaarrekeningen op en maken een duidelijke financiële planning. En we helpen je ook nog eens bij de uitvoering ervan!

Wat maakt ons bijzonder?

  • Wij geven financieel advies én voeren dit ook voor je uit
  • Alle administratieve en financiële diensten onder één dak
  • Finance en ICT laten wij samenkomen via een automatische koppeling tussen jouw webshop en boekhoudpakket
  • Finance en ICT laten wij samenkomen via een automatische koppeling tussen jouw webshop en boekhoudpakket

Heb jij behoefte aan financiële of fiscale ondersteuning of wil je advies over het optimaliseren van jouw administratieve bedrijfsprocessen? Neem contact op met IFS Finance en bespaar tijd, frustratie én geld. Wij bieden jou ondersteuning, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!

Ja, ik wil meer tijd voor ondernemen!

Onze administratieve en financiële diensten

Met ons administratiekantoor richten wij ons op een totaalpakket van financiële, administratieve en fiscale ondersteuning. Deze diensten maken jouw leven als ondernemer een stuk gemakkelijker. Het scheelt je tijd, stress én geld, zodat jij je helemaal kunt richten op het runnen van je bedrijf. IFS Finance helpt je met:

Administratie

Of je nu kiest voor een controle op jouw administratie of ons de volledige boekhouding van je onderneming laat voeren, wij zorgen voor een up-to-date administratie. Zo kun jij je volledig richten op de leuke kanten van het ondernemerschap!

Wij houden jouw boeken in de gaten

Belastingaangifte en -advies

Naast de terugkerende aangiften op maand-, kwartaal- en jaarbasis, kijken wij graag kritisch mee naar de fiscale situatie van de uitdagingen waar je (gedwongen) mee in aanraking komt. En uiteraard lossen we deze op. Zowel nationale als internationale vraagstukken en rulings.

Maak van je aangifte geen belasting

Jaarrekening

“De weg naar de jaarrekening is nog belangrijker dan de jaarrekening zelf.” Niet de uitspraak van een beroemde accountant, maar ons eigen motto. Wat we daarmee bedoelen? Wij zorgen er het hele jaar voor dat de administratie van je bedrijf op orde is, zodat de jaarrekening geen verrassing is.

Reken jaarlijks op IFS

Salaris en personeel

Wij kunnen ons voorstellen dat je naast al dat ondernemen geen tijd hebt of wilt hebben om de personeelsadministratie te voeren. IFS zorgt voor de verwerking van lonen én geeft advies op het gebied van arbeid, rulings met de fiscus, reorganisatie en (arbeids)overeenkomsten.

Loon naar werken

Financiële planning

Door diverse berekeningen te maken, prognoses te doen en best-, worst- en middle-case begrotingen op te stellen, creëren we een realistische financiële planning. Hiermee kom je goed beslagen ten ijs en ga je een succesvol financieel jaar tegemoet.

Goed plan!

Tijdelijke capaciteit

Van klein tot groot. Capaciteitsprobleem als gevolg van ziekte, zwangerschapsverlof of een tijdelijk project? In- of outsourcen van jouw financiële afdeling. Wij bieden de oplossing: deskundig en tijdelijk of vast personeel, zoals administratieve medewerkers, crediteurenbeheerders, controllers en incassomedewerkers.

Doen wij voor je

De onderscheidende factor van IFS:
wij brengen finance en IT bij elkaar

We horen je denken: “Wat onderscheidt jullie nu van andere bureaus?” Automatisering van jouw administratieve processen is het onderscheidende vermogen van ons administratiekantoor in Almere. Wij blinken uit in het koppelen van jouw webshop, boekhoudpakket én administratie. Bekende softwarepakketten, zoals Exact Online en Exact Globe, kennen geen geheimen voor ons. Dit zorgt voor grotendeels geautomatiseerde administratieve processen die je tijd, geld en frustratie besparen. IFS Finance zorgt voor de installatie en het beheer van de gebruiksvriendelijke softwarepakketten die jou de volgende voordelen bieden:


Heb je interesse in een volledige integratie van financiële en operationele processen binnen jouw onderneming? Wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden die wij jou en je onderneming kunnen bieden.

Haal meer uit je financiële administratie

IFS Finance geeft jou meer bruikbare informatie uit jouw administratie.

Waar vind je ons administratiekantoor?

Wil je kennismaken met ons en onze unieke werkwijze? Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor in Almere. IFS, jouw financiële steun en toeverlaat.

Administratiekantoor IFS Finance
Transistorstraat 31
1322 CK Almere

info@ifsfinance.nl
036 767 0100